Sakit jantung kerana Quiz?

Assalamualaikum w. b. t and good evening :)

How are you guys todayy? Fine, alhamdulillah? Alright. Today is the 7th day of fasting on the holy ramadhan month. Tomorrow is the 8th day and jadilah post ni macam lagu Rebecca Black, friday. Huahaha. Telling people the specific day of the week -.- Err actually tomorrow is our family's turn to bring something for the jemaah's. Hopefully I can help them in preparing food cos I'm so busy with classes and all. Huu


This week is a total mess! Cewah. "Mess" laa sangat. Isnin berjalan seperti biasa manakala hari selasa pula berlangsungnya quiz Organizational Behavior, 5%. I know 5% ja but this 5% punya debaran macam mo exam. Betul2 berdebar. Adalah juga baca2 sikit. Biarpun 5%, penting juga untuk markah final. Harap2 sem ni dapat dekan (amiin). N for today, quiz Human Resources pula. Hati berdebar juga sebab takut lupa or tetiba brain freeze masa jawab quiz nanti. Syukurlah teda berlaku tu tadi cuma lecturer bagi limit masa 30 minit untuk 5 soalan. And saya x sempat pun jawab 1 soalan. Huhu. Sangat2 kelam kabut. What I know, ada 1 soalan I got completely 0! I've mistaken the issues for disadvantages. Uwaa. X pa la. Next time I'll do my best. This quiz is 10%. It is quite high. That's why I want to get the best mark ;(



Hm.


 
And also today, I planned on cleaning and washing my baby vivv since it is really2 berdaki. Eww. Luar dan dalam. Eww eww eww bilang. Lols. And finally today I have the strength to clean baby vivv & d tolong oleh pembantu2 comelss, 2 orang adik untuk mencuci luaran kereta. I vacuumed all part of the carpet. Peluh keluar mencurah2! Sebab matahari terlalu terik. Kekeke. Adik kecil pula tidak sabar mo cuci sebab dorang sudah sediakan air sabun. Yang kecil tu cakap " mayi yaa cuci ngah(my nickname in my family).. Nanti hujan" (my sister is only 4 years old kays. Hee) & I said sabo. Dah habis vacuum, maka kerja pencucian pun dimulakan. 

Tapi...


Malangnyaa, air dari awan turun membasahi lantai luar rumah. Tapi kami tetap gigih menyabun kereta. Sehinggalah tiba angin yang sangat kuat dari arah timur or barat or utara or selatan. Haha I don't know from where. Akibat daripada ketakutan terhadap pokok depan rumah yang besar, maka saya pun membawa adik saya masuk ke dalam rumah. Viooosssshhh!! Bunyi hujan dan angin. Dan saya pun menangis kerana baby vivv x sempat berkilat. Wuwuwu. Hahaha. No, i don't really care as long as baby vivv x nampak kotor macam dari gerun pasir lagi. Kekeke.



Ok. Itu sahaja dari saya. Maaf teda gambar di upload. Low energy sudah mo gambar sambil cuci. Oh wait!



TADAA!!

This what happen yesterday akibat daripada hujan lebat. Classmate yang send pic ni. Hebat kan. Tu la takut pokok besar depan rumah sewaktu angin kuat tadi tuu. & oleh kerana suasana gelap, I thought that asar sudah berlalu . Rupa-rupanya baru jam 3.47 -.- asar pun belum. Ingat jam 5 dah. Sedih sedih sedih


K bye. :) 


Have a bless ramadhan yer. Don't ponteng ponteng.