Giga Siblings Birthday Giveaway by Arya Addin

Assalamualaikum w. b. t. , good morning! 
Giveaway lagi :D Kali ni by Arya Addin.
Actually dari semalam lagi nak post ni, tapi keadaan tidak mengizinkan. uhuk!
Hadiah-hadiah sangat best, boleh click ni untuk melihat/membaca hadiah yang bakal d berikan :)
Terma & syarat pun simple dan senang nak d buat memandangkan dah d beri full guide. Ceh :p
* Ada hadiah android, sebab tu ikut ni. Muahaha. Harap-harap menang, amiin. Lol.

Alright, so this is it:

* Sila click banner comel tu untuk di teleport  *

Perkara wajib yang Maryam wajibkan buat dah di buat. 
Memandangkan terlebih rajin semalam, terus screenshot lol.
Ne dia =)






Monkey comel-comel pun dah d click n saya tunggu sampai loading habis baru padam, tapi terlebih active semalam sampai screenshot direct after click =.=


*Sweet Bitter Wishes*

To Imah, happy belated birthday :) (lambat wish). Sekarang form 3 kan? Do the best for your PMR! Batch last kan? Heh. Pray hard, study smart, & insyaallah, success will be yours (:

To Apit & Adam, Happy upcoming birthday! :D (sebab awal wish). Study bebaik, jgn tinggal solat! Kejayaan takkan datang dengan sendiri. So, study bebetul! Chayo! ;)

First Double Giveaway by AinMfna

Assalamualaikum w. b. t and good evening ! :D

Petang yang sangat sejuk & sangat sedap untuk tidur ini, sy telah jalan-jalan melihat blog-blog para bloggers. *cewah.
Sehinggalah saya terpaku melihat satu giveaway by Ain. Hee
Banyak hadiah best-best & possibility untuk dapat tu, insyaallah, tinggi. *amiin.
So, dengan rasminya, saya join giveaway tersebut :)



* click banner untuk di teleport.


Comeeeel kan banner tuh. ihik!
Ehem.

Giveaway ni akan berlangsung dari 29 April 2013 dan berakhir pada 29 Mei 2013 @ cukup 100+ penyertaan.
Jom join, manatau ada rezeki untuk menang kan :)

Sekian.

Segmen Blogger Terpantas! :D

Hey hey hey.
Lagi segmen :)
Click banner untuk info lanjut ye.
As usual, hadiah sangat menarik. 
Sebab tu saya join :D
JOMM! 



* Click banner di atas untuk di teleport *

First Giveaway by Iyraa Cariyno

Giveaway lagi :)
Hadiah sangaaat menarik!



* click banner untuk ke page Iyraa :)

1st Giveaway LOMO by Farah

Assalamualaikum w. b. t ! :D
Dalam sehari, dua GA join. Hoh. 
Manatau rezeki sangkut mana-mana kan.
Jom join :)


* as usual, click banner d atas ni dan anda akan d teleport terus ke blog pemilik GA tersebut :)

Simple Giveaway by Mizzniya & Partner

Bismillah hirrohmanirrohiim.. Assalamualaikum ! :D 

Search-search  google tadi for segmen/giveaway memandangkan diri ini sangat bosan sejak cuti semester.
Search punya search, terjumpa giveaway ni. 
Hadiah pun agak menarik. So, jom join! :D




* Click banner/gambar di atas dan anda akan d teleport terus ke page Mizzniya :)